Πέμπτη 5 Ιουλίου 2007

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΝΤΑΡΚΟ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΜΠΡΑΒΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ

"Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνούς Σέρβου επιθετικού Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για ένα χρόνο", αναφέρει η ανακοίνωση συνεργασίας.

Ο διεθνής σέρβος επιθετικός θα παρουσιαστεί την Παρασκευή (06/06) από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, σε συνέντευξη Τύπου που θα γίνει στις 11:30GR στο PR Event Center (αίθουσα Αχιλλέας Γραμματικόπουλος), του γηπέδου Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Ο Κοβάσεβιτς έφτασε την Τετάρτη (04/07) στην Αθήνα και την Πέμπτη (05/07) πέρασε με επιτυχία από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψε το συμβόλαιό του.

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς αποτελεί το 4ο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού αυτό το καλοκαίρι, μετά τους Λιόνελ Νούνιες, Λουτσιάνο Γκαλέτι και Παρασκευά Αντζα.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΨΤΕ ΦΑΤΣΑ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ...ΧΑΧΑΧΑΧΑ,ΤΕΛΙΚΑ ΛΑΘΟΣ ΕΚΑΝΑ,ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΑΛΕΤΑ,ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ.ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΘΑ ΕΒΡΙΣΚΕΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ.ΑΝΤΕ ΣΤΗ ΜΑΜΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΜΠΟΥΛΗ ΝΑ ΦΑΣ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΣΟΥ,ΧΑΧΑΧΑ

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΡΕ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ.ΑΠΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ ΒΓΑΙΝΩ.ΓΝΩΡΙΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΧΝΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ.ΧΑΧΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΑ ΓΑΜΑΣ ΚΙΟΛΑΣ ΜΙΚΡΕ?ΑΠΟ ΠΟΤΕ?ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΤΟ ΕΜΑΘΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΓΑΜΟΥΣΑ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΗΣΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΕΒΛΕΠΕΣ?ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΣ Ε?ΕΠΑΙΡΝΕ ΚΑΤΙ ΠΙΠΕΣ Η ΚΑΡΓΙΟΛΑ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ,ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ.Η ΑΔΕΡΦΗ ΣΟΥ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΣΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΗ ΜΠΟΥΛΗ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΦΑΣ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΥΣΩ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΑΜΗΣΙ!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ