Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2007

Μίλισιτς: "Θα δολοφονήσω τους διαiτητέ

Έξαλλοι με τη διαιτησία ήταν μετά τον αγώνα οι Σέρβοι, με αποκορύφωμα τον Ντάρκο Μίλισιτς που απειλούσε... "Θεούς και δαίμονες" στη μεικτή ζώνη.

Με 100% BONUS εγγραφής και το καλύτερο καζίνο στο internet!
Πέρα από την καθιερωμένη σέρβικη βρισιά ο σέντερ των Γκρίζλις είπε: "Όπου βρω τους διαιτητές θα τους δολοφονήσω και μετά θα γ... τις κόρες τους", για να συνεχίσει μπροστά στις κάμερες λέγοντας: "Ήταν κλοπή! Δεν σεβάστηκαν την προσπάθεια μας. Έπρεπε να κερδίσουμε την Ελλάδα και τους διαιτητες".

Παράπονα είχε κι ο Ζόραν Σλάβνιτς που δήλωσε: "Ήταν ένοπλη ληστεία! Έχω παράπονα από τους διαιτητές, όπως είχα και χθες. Αλλά κι εμείς πρέπει να μάθουμε να κερδίζουμε. Δεν θέλω να πω περισσότερα. Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι με το Ισραήλ".

Οι Ελληνες από τη μεριά τους δεν ήταν ευχαριστημένοι από την απόδοση τους. "Ήταν ένα παιχνίδι που έδειχνε το χαρακτήρα των δύο ομάδων. Ήταν ένα κλειστό μας. Το κλειδί για τη νίκη ήταν το γεγονός ότι μείναμε ψύχραιμοι στην παράταση κι ενώ προηγουμένως είχαμε δεχτεί ένα απίθανο τρίποντο σαν αυτό του Γκούροβιτς. Θα μπορούσαν να έχουν κερδίσει κι οι Σέρβοι, καθώς εγινε μεγάλη μάχη".

Όσο για τη Ρωσία; "Η Ρωσία ειναι μια ομαδα από αυτές που ξέρουμε ότι είναι πολύ δυνατές. Έχουν ταλέντο και θα έχει σημασία το ποιος θα κοντρολάρει το ρυθμό. Κάθε μέρα είναι διαφορετική κι αυτό έχουμε στο μυαλό μας" κατέληξε ο "Δράκος".
ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΙΛΙΣΙΤΣ ΕΤΣΟΥΞΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ.ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ ΩΡΑΙΑ.ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΝΚΟΒΙΤΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ.ΚΕΡΔΙΖΕΣ.ΑΣΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑΣ ΑΛΛΟΣ.